Inici » Trobada entre l'Escola d'Adults i el Banc de Temps

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Trobada entre l'Escola d'Adults i el Banc de Temps

9 maig 2022

L'Escola d'Adults Mestre Esteve i la seva associació van mostrar interès en organitzar una reunió amb el BdT per conèixer-lo millor i per valorar com podem col·laborar entre les dues parts.

La reunió  es va celebrar el passat 26 d'abril amb la directora de l'escola i la coordinadora, la secretària i la tresorera de l'Associació Mestre Esteve; va ser mot profitosa per ambdues parts.Hi ha un gran interès en mostrar als alumnes de l'escola les possibilitats que es plantegen formant part d'un BdT. Creuen que molts dels alumnes poden estar interessats en formar-ne part i es tracta ara de com organitzar trobades entre alumnes i BdT per poder explicar què és un BdT, com funciona i com poden formar-ne part.

Atès que el temps es precipita molt ràpidament cap al final de curs, es considera que el moment oportú per fer aquestes presentacions a diversos grups hauria de ser un cop començat el nou curs. Vam quedar, doncs, que valoraran per la seva part el possible camí a seguir per a, després, posar-nos en marxa i executar-lo.