Inici » Notícies

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Notícies

Cicle de cinema ESS

Cicle de cinema ESS a Cinebaix

23 desembre 2022

Han estat nombroses les ocasions en que Coopera  Sant Feliu, en col·laboració amb CineBaix, hem organitzat cinefòrums com a espais on la ciutadania pugui reflexionar d'una manera lúdica i distesa sobre temes relacionats amb l'Economia Social i Solidària: S'han abordat qüestions com els bancs de t

Web del canal ESS al Fet a Sant Feliu

El nostra canal sobre ESS treu fum

27 octubre 2022

Les membres de Coopera Sant Feliu ens aixequem cada dia amb la motivació que a la dinàmica socioeconòmica de la nostra ciutat estiguin cada vegada més presents els principis i valors de l'Economia Social i Solidària.

Antiga escola tramuntana

Fòrum d'habitatge cooperatiu

7 setembre 2022

El darrer cap de setmana de novembre, els dies 25,26 i 27, se celebrarà a Barcelona el Fòrum per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús 2022, al qual hi haurà una representació de Coopera Sant Feliu.

Sessió sobre dret a l'habitatge.

Sessió sobre cooperatives d'habitatge inclusiu

7 juliol 2022

El dijous 14 de juliol de 17:30 a 19 h, la federació ECOM (que centra la seva activitat en l'àmbit de la diversitat funcional) organitza el taller virtual d'assessorament col·lectiu "Cooperatives d'habitatge inclusiu: Experiències de persones amb discapacitat".

Escola d'estiu XES

Escola d'estiu de la XES 2022

20 juny 2022

Són diverses les iniciatives emmarcades dins l'Economia Social i Solidària que cada any celebrem la seva Escola d'Estiu. Unes jornades on aprofundir en la reflexió sobre qüestions relacionades amb el seu àmbit d'actuacuió.

Bar mescladís

Bar de tapes (ESS)

13 juny 2022

A la llarga llista de productes i serveis que es basen en l’economia social i solidària, hem d’afegir un bar de tapes. L’Associació Mescladís ha estès els seus serveis obrint un bar de tapes al carrer Carders de Barcelona, davant del mercat de Santa Caterina.

Edifici de l'antiga escola Tramuntana

Cal una resposta municipal al projecte Tramuntana

23 maig 2022

El 18 de maig, la Comissió de Drets Socials del Parlament de Catalunya va aprovar per àmplia majoria una proposta de resolució per al reconeixement i l'impuls de l'habitatge cooperatiu en cessió d'ús.

Trobada entre l'Escola d'Adults i el Banc de Temps

9 maig 2022

L'Escola d'Adults Mestre Esteve i la seva associació van mostrar interès en organitzar una reunió amb el BdT per conèixer-lo millor i per valorar com podem col·laborar entre les dues parts.

El Banc de Temps es reuneix amb el Casal de la Gent Gran

3 maig 2022

Actualment el BdT s'està donant a conèixer a diversos sectors de Sant Feliu per tal de poder eixamplar la seva base social.

Ofertes i demandes penjades a la pared

Segona trobada del Banc de Temps

7 abril 2022

Ahir dijous 6 d'abril vam fer una nova trobada amb totes les persones usuàries del BdT amb l’objectiu principal de motivar-nos per poder començar a fer i rebre serveis.

Pàgines