Inici » Etiquetes » Cohabitatge

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Cohabitatge

L’habitatge cooperatiu a Sant Feliu

2 març 2023

La promoció de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a la ciutat és una de les línies de treball de Coopera Sant Feliu, i es fa de la mà de la Cooperativa d’Habitatge Sostre Cívic.

Antiga escola tramuntana

Fòrum d'habitatge cooperatiu

7 setembre 2022

El darrer cap de setmana de novembre, els dies 25,26 i 27, se celebrarà a Barcelona el Fòrum per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús 2022, al qual hi haurà una representació de Coopera Sant Feliu.

Sessió sobre dret a l'habitatge.

Sessió sobre cooperatives d'habitatge inclusiu

7 juliol 2022

El dijous 14 de juliol de 17:30 a 19 h, la federació ECOM (que centra la seva activitat en l'àmbit de la diversitat funcional) organitza el taller virtual d'assessorament col·lectiu "Cooperatives d'habitatge inclusiu: Experiències de persones amb discapacitat".

Edifici de l'antiga escola Tramuntana

Cal una resposta municipal al projecte Tramuntana

23 maig 2022

El 18 de maig, la Comissió de Drets Socials del Parlament de Catalunya va aprovar per àmplia majoria una proposta de resolució per al reconeixement i l'impuls de l'habitatge cooperatiu en cessió d'ús.

Participants de la tertúlia

Tertúlia sobre cohabitatge

27 març 2022

Com a Associació Coopera Sant Feliu vam participar el passat dimecres a la segona tertúlia del cicle Periodisme i Actualitat, organitzat pel diari Fet a Sant Feliu. En aquesta segona trobada el tema a debat era la situació actual de l’habitatge a Sant Feliu, i a

Subscriure a Cohabitatge